Villa Dageraad

Villa Dageraad is een vakantiehuis in De Panne, gelegen aan de rand van de Dumontwijk, op 200m van het strand en op 5 minuutjes rijden van het pretpark Plopsaland.

De tuin is volledig omheind en heeft een eigen speeltuintje met ingebouwde trampoline, schommel met zandbak en schuifaf en enkele veertoestellen. Een privé-petanquebaan biedt plezier aan jong en oud. De tuin is bovendien voorzien van het nodige tuinmeubilair zodat gezellig tafelen en wat chillen zeker mogelijk zijn.

Villa Dageraad straalt een onmiskenbare charme uit, is uitgerust met TV, DVD en Wifi (draadloos internet) en telt 6 volwaardige slaapkamers met lavabo, 2 badkamers en biedt plaats aan 12 personen. Bent u met meerdere wagens? De ruime oprit is voldoende groot voor 4 wagens.

De Villa biedt alle comfort en rust zowel tijdens de koude, gezellige winterdagen als tijdens de warme zomeravonden. Het charmante interieur en de klassevolle inrichting zorgen ervoor dat u een vakantie beleeft om nooit te vergeten. In de villa zijn er ook kinderbedjes (2), kinderstoelen (2) en een heuse kinderspeelkamer met TV, DVD en speelgoed.

Roken en huisdieren niet toegelaten.