Activiteiten en omgeving

Onze ‘Residenties aan Zee’ verwelkomen onze stoere rakkers alsook onze mooie prinsesjes. De duinen en het strand vormen een onmetelijk speel- en ravotgebied. Natuurlijk mag een dagje Plopsaland niet ontbreken of wat denkt u van een bezoek aan het Vlaams Bezoekerscentrum De Nachtegaal. Er is ook een strandspeelplein, go-carts- en fietsenverhuur. Of speel samen met het gezin de unieke citygame ‘Rosalie’, het splinternieuw digitaal spel van De Panne.

Als breedste strand van de kust, leent De Panne zich uitstekend tot wandelstrand. De Panne biedt bovendien tal van sportinfrastructuren waar iedereen zijn gading in kan vinden…. Windsurfen, zwemmen, zeilwagen rijden, paardrijden, tennis, bowling, pool en snooker, skatepark …

Hoppen langs de Kust met de Kusttram! Je trekt langs en door de kustgemeenten en ontdekt zo de badplaatsen elk met zijn eigen karakter. Er zijn heel wat stops voorzien, zodat je snel tot aan je bestemming kan geraken. In de zomer komt er overal om de 10 minuten een Kusttram langs. In het voor- en najaar is dat om de 15 minuten en in de winter om de 20 minuten.

Maar voor elk wat wils! Langsheen de Nieuwpoortlaan, Duinkerkelaan en onze vernieuwde Zeelaan kan je niet alleen gezellig kuieren, je vind hier ook een ruim aanbod aan leuke winkels, zelfs op zondag. Bovendien is er op het Koningsplein op zaterdag een markt (van 08u tot ongeveer 13u).Combineer uw verblijf met de uitgebreide gastronomie en uw verblijf wordt er één om nooit te vergeten.